Tigerkaka |
Tigerkaka
4 ägg
1 msk honung
2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosmjöl
1 ½ tsk bakpulver
1/2 dl kokosolja
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk kakao
Sätt ugnen på 175 grader och smält kokosoljan. Klä en liten form, knappt 1L, med bakplåtspapper. Vispa ägg och honung fluffigt. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl och bakpulver i en bunke och vispa sedan ner i äggsmeten. Tillsätt kokosoljan och vispa till en slät smet. Häll hälften av smeten i en annan bunke och tillsätt kakaon. Blanda i vaniljpulvret i den andra halvan. Häll vaniljsmeten i formen sedan kakaosmeten över och dra med en gaffel så att ett mönster bildas. Grädda i mitten av ugnen i ca 25 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar