Chokladbiscotti |
Chokladbiscotti
2 ½ dl mandelmjöl½ dl kokosmjöl
½ dl kakao
½ tsk bakpulver
1 ägg
½ dl kaffe
½ msk honung
ev. 1 msk vatten¾ dl sötmandel¾ dl hasselnötter
Gör så här
Sätt ugnen på 175˚C och hacka nötterna grovt. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl, kakao och bakpulver i en matberedare. Tillsätt ägg, kaffe och honung och mixa, tillsätt ev vatten till degen går ihop och blir formbar. Ta ut degen ut matberedaren och blanda i de hackade nötterna för hand. Platta ut degen på ett bakplåtspapper, ca 10x5 cm rektangel. Grädda mitt i ugnen i 15 min. Ta ut och skär kakan till avlånga skorpor. Sätt tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterligare ca 20 min. Ta ut och låt chokladbiscottin svalna på galler. Förvara i en lufttät burk i skafferiet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar