Saffransbullar |
Saffransbullar
6 ägg
2 msk honung
½ dl valfri mjölk
1 dl kokosmjöl½ dl smält kokosolja
½ g saffran
2 tsk bakpulver
4 msk psyllium husk/fiberhusk
1 ägg till pensling
2 msk honung
½ dl valfri mjölk
1 dl kokosmjöl½ dl smält kokosolja
½ g saffran
2 tsk bakpulver
4 msk psyllium husk/fiberhusk
1 ägg till pensling
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och honung luftigt med elvisp. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner dessa i äggsmeten. Tillsätt mjölken och den smälta kokosoljan och fortsätt vispa till en fin deg. Låt svälla i ca 5 minuter
och rulla sedan degen till ca 12 st bullar och lägg på en plåt med
bakplåtspapper. Vispa upp ägget med en gaffel och pensla bullarna.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter tills de fått fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar