Vill ni veta med om Skafferiet i Hyssna kan ni klicka på länken.
lördag 15 december 2012
Skorpor
Två helger i rad har jag nu stått som utställare för
Skafferiet i Hyssna, först på Hantverksjul i Örby och denna helg på Stora torget i
Borås. Där säljer jag marmelader, sylt, senap, glögg och mycket mer som
Skafferiet i Hyssna gör själva. Jag har jobbat lite för ägaren Ann-Helen ett tag nu
och jag har sen i somras fått uppdraget att baka skorpor som säljs i hennes butik. Då bakade jag lavendel-, citron-, mandel- och kardemummaskorpor. Nu i
jultider har jag även bakat saffransskorpor med mandel, med rikligt med
saffranssmak och nötter. Dock tänker jag inte lägga upp receptet utan det håller
jag hemligt, därför ni får nöja er med en bild och en rekommendation att antingen
köpa eller baka egna skorpor i jul.
Vill ni veta med om Skafferiet i Hyssna kan ni klicka på länken.
Vill ni veta med om Skafferiet i Hyssna kan ni klicka på länken.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar